Tiskarna Cortex je prava izbira za vse, ki potrebujete hitro in ugodno tiskanje vseh vrst promocijskih gradiv. Naš cilj je na enem mestu ponuditi celostno tiskarko storitev, za učinkovito in uspešno promocijo vašega podjetja. Poleg tiskanja vam zagotavljamo tudi profesionalno grafično oblikovanje, hkrati pa vam ob naročilu z veseljem priskočimo na pomoč, kadar potrebujete nasvete glede izbire prave oblike tiskovin in ustreznih materialov.

Vaš zanesljiv grafični partner.

Tiskarna Cortex vam zagotavlja mnogo več kot zgolj tiskanje, saj smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč tudi, kadar ste v časovni stiski ali kadar potrebujete nasvet oziroma pomoč pri oblikovanju. Smo vaš partner, na katerega se lahko vedno zanesete, saj dosledno upoštevamo vse dogovore in časovne roke. Naj bo estetika del vsakdanjega poslovanja, naj se moč vaše vizije zrcali v vaši predstavitveni podobi.
Za vsako vašo željo v zvezi s tiskom, smo vam na voljo.

Ekipa Cortex

Odlična in zanesljiva tiskarna, ki poskuša v najkrajšem možnem času izvesti tudi najbolj zahtevna naročila. Veseli smo, da lahko sodelujemo s tako prijaznim in učinkovitim kolektivom.

Karla Kofol / Tolminski Muzej

V LON-u smo s Tiskarno Cortex super zadovoljni. So odzivni, prijazni in kvalitetni.

Ema Lotrič / LON d.d.

S Tiskarno Cortex smo zelo zadovoljni. Konkurenčne cene, kvaliteta izdelkov in njihova ažurnost so razlogi, da smo jih izbrali za poslovno sodelovanje.
Ne zamenjamo.

Ivan Muznik / Catering Muznik d.o.o.

Zelo smo zadovoljni s sodelovanjem, ki ga imamo s Tiskarno Cortex. Na eni strani izvrstna ponudba, kakovost izdelkov in storitev, na drugi strani pa prijaznost in profesionalnost.

Mija Kokošin / Turizem Dolina Soče