fbpx

Kaj je roll up stojalo?

Roll up stojalo je ena izmed najbolj priljubljenih oblik oglaševanja na dogodkih, sejmih, konferencah in drugih poslovnih prireditvah. Gre za prenosno oglaševalno stojalo, ki se uporablja za prikazovanje grafik, slik in sporočil. Roll up stojala so enostavna za uporabo, prenosna in prilagodljiva, zato so idealna za vsakogar, ki želi hitro in učinkovito predstaviti svoje podjetje ali izdelek.

Tisk na majice – vrste tiska

Tisk na majice je postal priljubljen način, kako personalizirati oblačila po lastni meri. Na majice natisnemo karkoli si zaželimo, od lastnega slogana do podobe najljubšega glasbenika. Vendar pa obstaja več vrst tiska na majice, ki se razlikujejo glede na postopek izdelave, material in končni videz. V tem članku si bomo ogledali nekaj najpogostejših vrst tiska na majice.

Kakšna je razlika med RGB, CMYK in PANTONE barvami?

Kakšna je razlika med RGB, CMYK in Pantone barvami? Večno vprašanje, ki ima lahko preprost odgovor: “RGB barvna lestvica je za zaslone in digitalne medije, CMYK ter PANTONE sta za tisk.” V nadaljevanju podrobnejši opis in razlaga. RGB RGB barva je ustvarjena iz svetlobe. V kombinaciji rdeče in zelene svetlobe žarki proizvajajo rumeno, v kombinaciji […]